02 oktober 2006

Prijsvraag

Om het entertainment-gehalte nog maar 'ns wat op te krikken, volgt nu een heuse prijsvraag:


Wie is dit, op wat?


















Onder de juiste inzendingen verloten wij de publicatie van een gastlog.


Nanda & Lieke

18 opmerkingen:

Belora zei

Ik weet het, ik weet het! (Maar mij is al verstaan te geven mijn mond te houden, zo oneerlijk. Nanda, doe er eens iets aan!) B.t.w. we gaan vanmiddag een poging wagen het roemruchte Blauw-lied op papier te krijgen. Het kan zijn dat een en ander donderdag een staartje krijgt, want we weten niet zeker of we er alcohol bij nodig hebben... Jullie horen nog van ons!

Anoniem zei

Dit is lieke, op het strand in Portugal. Op de avond dat haar fototoestel werd gestolen. Waar ze op zit/ligt is dan ook wel duidelijk! Maar daar doe ik verder geen uitspraken over.....
xx Fred

Anoniem zei

Haha. Heel goed Belora, jij weet het, dus mondje dicht. Ik ben heel benieuwd naar het Blauw-lied, gaan we volgende week in de Fuik zingen!! En Fred, helaas, het is niet goed.

X Nanda

Neeltje zei

Het is Lieke op een waterbuffel van steen!

Lieke & Nanda zei

Helaas, niet correct, maar goede poging

Anoniem zei

lieke op een bizon! fietsers schijnen bij bosjes te vallen bij het zien van deze vertoning, hehe. thijs.

Anoniem zei

Ik vind mijn versie anders verdraaid goed passen bij de foto
Fred

Lieke & Nanda zei

Fred,

jij wint de originaliteitsprijs ;-).

x Lieke

Anoniem zei

Win ik ook eens wat!!! Geweldig, ik wil die prijs graag een keer persoonlijk in ontvangst komen nemen!
Waarschijnlijk hebben jullie inmiddels ook wel door dat ik op dit moment werkelijk geen donder te doen heb in Den Haag en mezelf daarom ook wel jullie trouwste bezoeker kan noemen, is daar ook nog een prijs voor???? x fred

Anoniem zei

Ik wedijver met je om die titel fred! Met het verschil dat ik wel vanalles te doen heb... thijs.

P.S. Waarom staat er eigenlijk een rolstoelletje bij de woord verificatie?

Lieke & Nanda zei

De rolstoel is voor visueel gehandicapten die de woord-verificatie niet kunnen lezen. Als je op het stoeltje klikt, leest een computerstem een code voor, om je comment te kunnen posten.

Gelukkig hebben alle visueel gehandicapten op deze wereld een buddy die voor ze op de rolstoel klikt...??

Unknown zei

hahaha, idd, hij is vrij klein. maar thanks, zo vroeg op de ochtend alweer wat geleerd :)

Belora zei

Nou, Thijs, om jou na al die jaren toch zo weer eens tegen te komen! Op de vroege ochtend in de schemerige hoekjes van het wereldwijde web... Ga de uitdaging aan met jou en Fred, hoewel ik ook wel degelijk meer te doen heb dan hier rondhangen.
Fred, briljante gok! Het is alleen dat ik het 'wat, waar ze toen op zat' gezien heb, en ik kan je vertellen dat dat niet te vergelijken is met deze gigantische bizon..;)

Liek en Nan, Lin en ik hebben alcohol nodig voor het Blauw-lied. Morgenavond dus... Oh! En Dokter Bas is in tha house volgende week!

Lieke & Nanda zei

Hahaha!

Belora, dat je niet mee mocht dingen naar de hoofdprijs was één ding (en had een duidelijke reden), maar dat je nu alsnog dingen gaat verraden, is toch potverdrie tot daaraantoe (?) ;)!

En liefste ladies Fredje & Bee, dit lijkt me genoeg inside informatie wat betreft 'Lieke op het strand in Portugal', niet??

Lieke

Ps. We kijken zeer uit naar het Blauw-lied, dus doe jullie best! Dan zullen we volgende week eens laten zien dat Dokter Bas niet de enige is die 'n beetje kan zingen...

Anoniem zei

Hoezo, genoeg over Lieke op het strand in Portugal. Je kan daar Beach volleyballen, zonnen, zwemmen, slapen en nog een paar dingen, ik zeg toch niets?
x fred

Nanda zei

Mensen, wat een ophef. Dr. Bas, heb er helemaal zin in, waar kan ik een resevering maken ;-). En Fred, zit jij alweer niets te doen daar in Den Haag, tsss

Anneliesje zei

Zo'n precies dezelfde buffel staat ook voor Buffalo Park in Flagstaff, Arizona! ik heb ook zo'n foto hahaha, toevallig.

Anoniem zei

Wanneer komt het antwoord??????????Ik wil graag mijn originaliteitsprijs in ontvangst nemen.